Rengjøring

Vi rengjører alt fra små leiligheter og hus til større lokaler, både enkeltoppdrag og faste oppdrag.

Vi har kvalitetsgaranti på alle typer rengjøring - det betyr at du skal være fornøyd, og huset ditt skal være rengjort som avtalt. 

Kontakt oss

Renholdstjenester

Flyttevask

Skal du flytte fra det gamle og inn i noe nytt? Å vaske seg ut av leiligheten er en omfattende og tidkrevende oppgave. Spar tid og krefter ved å la Jasmin Rengjøring ta flyttevasken for deg, så kan du heller bruke tiden i ditt nye hjem.


Visningsvask

La hjemmet ditt vise seg fra sin beste side når det skal legges ut for salg! Vi sørger for at det ser rent, ryddig og ekstra innbydende ut når annonsebildene skal tas og visningen skal holdes.


Trappevask

Det blir fort støvete og sølete når det er mange som skal opp og ned trappende daglig - la oss ta trappevasken, så slipper dere å dra med dere skitten inn.


Byggvask

Setter du opp et nytt bygg eller pusser opp et gammelt? Vi tar storrengjøringen når bygget står klart - eller holder unna avfall, støv og smuss underveis.


Skreddersydde vasketjenester

Alle rengjøringstjenestene våre består av nøye utvalgte vaskepunkter som sørger for et godt og gjennomført resultat. Vi kan tilpasse tjenesten slik det passer for kunden slik at du får akkurat det du trenger - verken mer eller mindre.


Fornøydgaranti

Vår høyeste prioritet er å sørge for at du blir fornøyd med både prosessen og resultatet. Derfor står vi alltid på for å levere den beste kvaliteten til en fornuftig pris og i tidsrommet som passer deg. 

Jasmin Rengjøring AS

Vi har kvalitetsgaranti på alle typer rengjøring

Spør oss om pristilbud